Tarieven

Hieronder vindt u de actuele lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit1.

De overheid heeft bepaald dat tandartsen niet hun eigen tarieven mogen bepalen. 

Heeft u een uitgebreide behandeling nodig? Dan maken wij graag vooraf een begroting. Nadat wij het behandelplan met u hebben besproken, krijgt u deze begroting op papier van ons mee. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent.

De tarieven zeggen niets over de mate van vergoeding van uw verzekeraar. Wij zullen daarom alle behandelingen boven €150 euro indien gewenst voor u begroten. U kunt dan zelf bij uw verzekeraar nagaan welk deel van de kosten wordt gedekt.

In de tarievenlijst  kunt u bekijken wat dit voor u betekent. Voor vragen of informatie omtrent de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

 

Facturen

Tandheelkunde Hattem heeft de financiële afhandeling van de nota’s uit handen gegeven. Dit wordt voor ons geregeld door Infomedics, een financieël administratie kantoor die gespecialiseerd zijn in het versturen en innen van rekeningen. Zij nemen ons dit werk uit handen, wat betekent dat we meer tijd hebben voor onze zorgverlening aan u.

U krijgt de nota van uw behandeling van infomedics en zij incasseren het geld namens ons. Voor vragen hierover kunt u kijken op www.infomedics.nl of bellen met 036-2031900

Het kan zijn dat Infomedics een contract heeft met uw verzekeraar. Dit kan betekenen dat u alleen een nota krijgt over het deel dat u zelf moet betalen. Infomedics rekent dan af met u en met uw verzekeraar.

Bij de verzekeraars waar Infomedics geen contract heeft, krijgt u de gehele nota. Deze nota kunt u na betaling aan www.infomedics.nl doorsturen naar uw verzekeraar om het te vergoeden deel terug te krijgen.